Budapesti Műszaki És Gazdaságtudományi Egyetem
Országos Műszaki Információs Központ És Könyvtár

Kari/tanszéki publikációs felelősök


Teendők, információk tanszéki adminisztrátorok számára
Összefoglaló információs oldal

Kérjük, ha adatot kíván módosítani, írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Építészmérnöki Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Építészmérnöki Kar Mályusz Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-21 (35-64)
Építéskivitelezési Tanszék Szablár Andrásné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-64
Vidovszky István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
37-25
Építészeti Ábrázolás Tanszék Kőnigné Tóth Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-68
Pék Johanna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
55-43
Építészettörténeti és Műemléki Tanszék Zorán Vukoszávlyev Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 23-02 Zorán Vukoszávlyev Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-02
Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék Filetóth Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-44
Filetóth Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-44
Épületszerkezettani Tanszék Somogyi Klaudia Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-06
Hrabovszky-Horváth Sára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-82
Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék Bartók István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-29
Bartók István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-29
Középülettervezési Tanszék Karácsony Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-60
Klobusovszki Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-60 
Lakóépülettervezési Tanszék Kirschner Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-12
Kirschner Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-12
Rajzi és Formaismereti Tanszék Portschy Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-48
Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék Béldi Anna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-17
Vető Dániel Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-17
Urbanisztika Tanszék Gurdon Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Szabó Julianna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
20/518 2074
Csonka Pál Doktori Iskola Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Építőművészeti Doktori Iskola Karner Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-32
 

Építőmérnöki Kar

Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Építőmérnöki Kar Krámer Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-78
Általános és Felsőgeodézia Tanszék Deák Ottó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
43-43
Építőanyagok és Magasépítés Tanszék Fenyvesi Olivér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-54
Dudás Annamária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
23-73
Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék Molnár Bence Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-43
Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék Takács Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
30-07
Huszák Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
30-07
Hidak és Szerkezetek Tanszék Budaházy Viktor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-60
Tartószerkezetek Mechanikája Tanszék Németh Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
40-39
Út és Vasútépítési Tanszék Vinkó Ákos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-58
Hunyadi Dóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
29-23
Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszék Krámer Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
35-78
Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék Budai Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-60
adm. 37-51
Budai Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-60  
adm. 37-51
Vásárhelyi Pál DI Németh Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-39
 

Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) elérhetőség
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Verebics Ilka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Láng Benedek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
11-82
KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYOK INTÉZET Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Közgazdaságtan Tanszék Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Környezetgazdaságtan Tanszék Csigéné Nagypál Noémi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-29
Csigéné Nagypál Noémi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-29
ÜZLETI TUDOMÁNYOK INTÉZET
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Pénzügyek Tanszék Ormos Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-20
Ormos Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-20
Üzleti Jog Tanszék Pázmándi Kinga Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 16-13 Pázmándi Kinga Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 16-13
TÁRSADALOMISMERET INTÉZET
Filozófia és Tudománytörténet Tanszék Jász Borbála Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
10-33
Héder Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-87
Szociológia és Kommunikáció Tanszék Brózik Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-82
Brózik Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-82
ALKALMAZOTT PEDAGÓGIA ÉS PSZICHOLÓGIA INTÉZET
Ergonómia és Pszichológia Tanszék Hercegfi Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-68
Hercegfi Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-68
Műszaki Pedagógia Tanszék Molnár György Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-98
Molnár György Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-98
Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Tudományfilozófia és Tudománytörténet Doktori Iskola Jász Borbála Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-33
Héder Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-87
IDEGENNYELVI KÖZPONT Kreuz Daniella Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-82 Kreuz Daniella Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-82
 

Gépészmérnöki Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Gépészmérnöki Kar Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
ATT Anyagtudomány és Technológia Tanszék Berecz Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-49
Berecz Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-49
ÁT

Áramlástan Tanszék Nagy László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-65
Nagy László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
34-65
EGR

Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
ÉPGET Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék Goda Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
31-70
Goda Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-70
GT3 Gép- és Terméktervezés Tanszék Csobán Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
52-47
Goda Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 13-71
GTT Gyártástudomány és -technológia Tanszék Bíró István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-40
Bíró István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-40
HDR Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék Varga Roxána

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-97
Varga Roxána Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-97
MOGI

Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék Vő Ibolya Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-02
Antal Ákos

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
24-12
MM Műszaki Mechanika Tanszék Insperger Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-17
Insperger Tamás

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-17
PT Polimertechnika Tanszék Dr. Romhány Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-62
Dr. Romhány Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-62
 

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség


Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Jakab Tímea Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-51
Dr. Török Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-37
Varga Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-36


Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék Lénárt Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
57-50
Lénárt Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-50
Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék Pintér Krisztián Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-28


Dr. Markovits Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-89
Katona Géza

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-38

Járműelemek és Jármű-szerkezetanalízis Tanszék Vörös Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-29
Lovas László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
58-17
 

Közlekedés- és Járműirányítási Tanszék Aradi Szilárd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-44
Péter Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-13
Közlekedésüzemi és Közlekedésgazdasági Tanszék Kózel Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-81
Dr. Török Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-37
 

Vasúti Járművek, Repülőgépek és Hajók Tanszék Frics Veronika Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-22
Nagy András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-16
 

Keresztúriné Balogh Katalin Klára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-54
Dr. Tulipánt Gergely Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-39
 

Természettudományi Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Természettudományi Kar Vida Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-19
Károlyi György dékánhelyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15-49 (37-43)
Matematika Intézet Csizmadia Ákos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
58-24
Algebra Tanszék Jambrikné Liptai Klára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20-94
Analízis Tanszék
Differenciálegyenletek Tanszék
Geometria Tanszék Simon Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-45
Sztochasztika Tanszék
Fizikai Intézet Tátrainé Szekeres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-57
Atomfizika Tanszék Villy Éva Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-93
Sepsi Örs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
11-38
Elméleti Fizika Tanszék Bánsági Hajnalka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 41-07
Fizika Tanszék Tátrainé Szekeres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-57
Nukleáris Technika Intézet Szabó Vera Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-33
- -
Atomenergetika Tanszék
Nukleáris Technika Tanszék
Kognitív Tudományi Tanszék Müller Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Müller Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Matematika és Számítástudományok DI Varjú Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 25-09
Fizikai Tudományok DI - -
Pszichológia DI - - - -
 

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
ABÉT Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék Barta Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
28-43
Barta Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
28-43
FKAT Fizikai Kémia és Anyagtudományi Tanszék Szilágyi András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 35-18 Kállay-Menyhárd Alfréd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-77
KKFT Kémiai és Környezeti Folyamatmérnöki Tanszék Ugró Gergely Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
22-02
Kózelné Székely Edit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-96
SZKTT Szerves Kémia és Technológia Tanszék Pálovics Emese Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21-01
Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
SZAKT Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék Szűcs Judit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-56
Csonka Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-81
 

Oláh György DI - - Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
 

Villamosmérnöki és Informatikai Kar

Tanszék, intézet, kar

Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin

Elérhetőség

Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató)

Elérhetőség

VIK Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-26
Megyeri Zsuzsa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-71
AUT Dunaev Dmitriy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 39-71 Lengyel László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 34-91
EET Némethné Bokányi Ildikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 18-70 Végh Gerzson Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 29-92
ETT Berényi Richárd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 21-05 Jakab László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 21-23
HIT Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-26 Telek Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-84
IIT Megyeri Zsuzsa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-71 Csébfalvi Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 18-88
MIT Pataki Dóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-74
SZIT Szeszlér Dávid Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-62 Katona Gyula Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-61
SZVT Benis Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 15-59 Gyimóthy Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 29-18
TMIT Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-26 Halász Edit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 24-04
VET Számel László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  36-04
 

Egyetemi Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács

Tanács Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
EHBDT Benkó Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 12-13
ODT Vida Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 19-192016. szeptember 30.
2017. szeptember 20. szerda

minositett konyvtar logo

Nyitvatartás

Könyvtár
Hétköznap: 8:00-20:00

Elérhetőségek

Levélcím
elerhetosegek mail1111 Bp., Budafoki út 4-6.

1518 Bp., Pf. 91.


Tájékoztatás
elerhetosegek tel+36 1 463-3534, 463-1069

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kölcsönzés
elerhetosegek tel+36 1 463-1790, 463-1152

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Igazgatóság
elerhetosegek mail1111 Bp., Műegyetem rkp. 3.
K. ép. I. em. 90.

elerhetosegek tel+36 1 463-2441

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Széchenyi 2020


inyk logo

Térképek

terkep ko

Fontos linkek

Hirdetések