Budapesti Műszaki És Gazdaságtudományi Egyetem
Országos Műszaki Információs Központ És Könyvtár

BME a Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT)

2014. szeptemberétől a BME oktatóinak, kutatóinak, doktoranduszainak, munkatársainak, tudományos közleménylistája elérhető a Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT).

MTMT       |


2014. szeptemberétől a BME oktatóinak, kutatóinak, doktoranduszainak, munkatársainak, tudományos közleménylistája elérhető a Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT).


A BME Publikációs Adattárának állományát a nyáron áttöltöttük az MTMT-be. Kérünk mindenkit, akinek javításra, kiegészítésre vonatkozó kérése van, hogy először a tanszéki publikációs felelőshöz forduljon, amennyiben ő nem tudja megoldani a problémát, ő vegye fel a kapcsolatot a BME MTMT intézményi adminisztrátorával e-mailben: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Az MTMT elérhetősége: www.mtmt.hu


Kiemelt MTMT hírek

Gyakorlati útmutató Open Access közlemények feltöltéséhez és MTMT-n belüli jelöléséhez 

Az Open Access közlemények feltöltéséhez és MTMT-n belüli jelöléséhez készült egy gyakorlati útmutató, amelyen néhány kattintással végig lehet menni a kiválasztott út (kiadói, repozitóriumi és engedélyköteles út) összes lépésén.
Az útmutató elérhető itt mtmt.hu outer hyperlink symbol

Körlevél

1/2014. sz. (IX.11.) BME OMIKK Főigazgatói körlevél a BME PA MTMT-be migrálása utáni tanszéki adminisztrátori és szerzői teendőkről.
A körlevelet az alábbi linkről töltheti le pdf formátumban.

Az adminisztrátorok és a szerzők teendőinek részletes ismertetése ebben a dokumentumban található.
Az adatfelvitelre, hivatkozásgyűjtésre, s általában az adattár használatára vonatkozó legfrissebb információk az alábbi oldalról is elérhetők: www.mit.bme.hu/services/pubinfo/.

A BME-MTMT működtetéséért felelős megbízottak:

A kari/tanszéki adatbázis felelősök részletes listája itt érhető el.

 MTMT operatív feladatok ellátásáért és kapcsolatért felelős személy:
 

Dr. Kollár István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A BME képviselői az MTMT szakmai bizottságaiban:
Program Tanács: Liszkay Béla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bibliográfiai Szakbizottság Vaczó Eszter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Információ-Technológiai (IT) szakbizottság Marton József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A BME intézményi MTMT adminisztrátorai:
Szabóné Szmolyán Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1-463-3542
Budai Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1-463-1069
 
 MTMT kapcsolattartók:
 Balázs András
 Vasvári Lilian

Kari/tanszéki adminisztrátorok       |

Kari/tanszéki publikációs felelősök


Teendők, információk tanszéki adminisztrátorok számára
Összefoglaló információs oldal

Kérjük, ha adatot kíván módosítani, írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Építészmérnöki Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Építészmérnöki Kar Mályusz Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-21 (35-64)
Építéskivitelezési Tanszék Szablár Andrásné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-64
Vidovszky István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
37-25
Építészeti Ábrázolás Tanszék Kőnigné Tóth Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-68
Pék Johanna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
55-43
Építészettörténeti és Műemléki Tanszék Zorán Vukoszávlyev Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 23-02 Zorán Vukoszávlyev Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-02
Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék Filetóth Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-44
Filetóth Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-44
Épületszerkezettani Tanszék Somogyi Klaudia Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-06
Hrabovszky-Horváth Sára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-82
Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék Bartók István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-29
Bartók István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-29
Középülettervezési Tanszék Karácsony Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-60
Klobusovszki Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-60 
Lakóépülettervezési Tanszék Kirschner Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-12
Kirschner Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-12
Rajzi és Formaismereti Tanszék Portschy Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-48
Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék Béldi Anna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-17
Vető Dániel Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-17
Urbanisztika Tanszék Gurdon Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Szabó Julianna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
20/518 2074
Csonka Pál Doktori Iskola Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Építőművészeti Doktori Iskola Karner Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-32
 

Építőmérnöki Kar

Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Építőmérnöki Kar Krámer Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-78
Általános és Felsőgeodézia Tanszék Deák Ottó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
43-43
Építőanyagok és Magasépítés Tanszék Fenyvesi Olivér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-54
Dudás Annamária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
23-73
Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék Molnár Bence Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-43
Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék Takács Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
30-07
Huszák Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
30-07
Hidak és Szerkezetek Tanszék Budaházy Viktor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-60
Tartószerkezetek Mechanikája Tanszék Németh Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
40-39
Út és Vasútépítési Tanszék Vinkó Ákos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-58
Hunyadi Dóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
29-23
Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszék Krámer Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
35-78
Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék Budai Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-60
adm. 37-51
Budai Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-60  
adm. 37-51
Vásárhelyi Pál DI Németh Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-39
 

Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) elérhetőség
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Verebics Ilka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Láng Benedek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
11-82
KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYOK INTÉZET Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Közgazdaságtan Tanszék Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Környezetgazdaságtan Tanszék Csigéné Nagypál Noémi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-29
Csigéné Nagypál Noémi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-29
ÜZLETI TUDOMÁNYOK INTÉZET
Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Pénzügyek Tanszék Ormos Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-20
Ormos Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-20
Üzleti Jog Tanszék Pázmándi Kinga Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 16-13 Pázmándi Kinga Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 16-13
TÁRSADALOMISMERET INTÉZET
Filozófia és Tudománytörténet Tanszék Jász Borbála Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
10-33
Héder Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-87
Szociológia és Kommunikáció Tanszék Brózik Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-82
Brózik Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-82
ALKALMAZOTT PEDAGÓGIA ÉS PSZICHOLÓGIA INTÉZET
Ergonómia és Pszichológia Tanszék Hercegfi Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-68
Hercegfi Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-68
Műszaki Pedagógia Tanszék Molnár György Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-98
Molnár György Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-98
Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Tudományfilozófia és Tudománytörténet Doktori Iskola Jász Borbála Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-33
Héder Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-87
IDEGENNYELVI KÖZPONT Kreuz Daniella Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-82 Kreuz Daniella Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-82
 

Gépészmérnöki Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Gépészmérnöki Kar Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
ATT Anyagtudomány és Technológia Tanszék Berecz Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-49
Berecz Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-49
ÁT

Áramlástan Tanszék Nagy László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-65
Nagy László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
34-65
EGR

Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
ÉPGET Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék Goda Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
31-70
Goda Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-70
GT3 Gép- és Terméktervezés Tanszék Csobán Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
52-47
Goda Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 13-71
GTT Gyártástudomány és -technológia Tanszék Bíró István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-40
Bíró István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-40
HDR Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék Varga Roxána

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-97
Varga Roxána Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-97
MOGI

Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék Vő Ibolya Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-02
Antal Ákos

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
24-12
MM Műszaki Mechanika Tanszék Insperger Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-17
Insperger Tamás

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-17
PT Polimertechnika Tanszék Dr. Romhány Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-62
Dr. Romhány Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-62
 

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség


Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Jakab Tímea Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-51
Dr. Török Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-37
Varga Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-36


Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék Lénárt Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
57-50
Lénárt Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-50
Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék Pintér Krisztián Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-28


Dr. Markovits Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-89
Katona Géza

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-38

Járműelemek és Jármű-szerkezetanalízis Tanszék Vörös Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-29
Lovas László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
58-17
 

Közlekedés- és Járműirányítási Tanszék Aradi Szilárd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-44
Péter Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-13
Közlekedésüzemi és Közlekedésgazdasági Tanszék Kózel Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-81
Dr. Török Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-37
 

Vasúti Járművek, Repülőgépek és Hajók Tanszék Frics Veronika Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-22
Nagy András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-16
 

Keresztúriné Balogh Katalin Klára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-54
Dr. Tulipánt Gergely Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-39
 

Természettudományi Kar

Tsz. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Természettudományi Kar Vida Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-19
Károlyi György dékánhelyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15-49 (37-43)
Matematika Intézet Csizmadia Ákos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
58-24
Algebra Tanszék Jambrikné Liptai Klára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20-94
Analízis Tanszék
Differenciálegyenletek Tanszék
Geometria Tanszék Simon Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-45
Sztochasztika Tanszék
Fizikai Intézet Tátrainé Szekeres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-57
Atomfizika Tanszék Villy Éva Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-93
Sepsi Örs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
11-38
Elméleti Fizika Tanszék Bánsági Hajnalka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 41-07
Fizika Tanszék Tátrainé Szekeres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-57
Nukleáris Technika Intézet Szabó Vera Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-33
- -
Atomenergetika Tanszék
Nukleáris Technika Tanszék
Kognitív Tudományi Tanszék Müller Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Müller Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Matematika és Számítástudományok DI Varjú Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 25-09
Fizikai Tudományok DI - -
Pszichológia DI - - - -
 

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
ABÉT Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék Barta Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
28-43
Barta Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
28-43
FKAT Fizikai Kémia és Anyagtudományi Tanszék Szilágyi András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 35-18 Kállay-Menyhárd Alfréd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-77
KKFT Kémiai és Környezeti Folyamatmérnöki Tanszék Ugró Gergely Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
22-02
Kózelné Székely Edit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-96
SZKTT Szerves Kémia és Technológia Tanszék Pálovics Emese Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21-01
Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
SZAKT Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék Szűcs Judit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-56
Csonka Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-81
 

Oláh György DI - - Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
 

Villamosmérnöki és Informatikai Kar

Tanszék, intézet, kar

Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin

Elérhetőség

Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató)

Elérhetőség

VIK Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-26
Megyeri Zsuzsa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-71
AUT Dunaev Dmitriy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 39-71 Lengyel László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 34-91
EET Némethné Bokányi Ildikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 18-70 Végh Gerzson Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 29-92
ETT Berényi Richárd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 21-05 Jakab László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 21-23
HIT Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-26 Telek Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-84
IIT Megyeri Zsuzsa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-71 Csébfalvi Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 18-88
MIT Pataki Dóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-74
SZIT Szeszlér Dávid Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-62 Katona Gyula Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-61
SZVT Benis Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 15-59 Gyimóthy Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 29-18
TMIT Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20-26 Halász Edit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 24-04
VET Számel László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  36-04
 

Egyetemi Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács

Tanács Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
EHBDT Benkó Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 12-13
ODT Vida Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 19-192016. szeptember 30.

Hírek       |

MTMT hírek


Megkezdte munkáját a Magyar Tudományos Művek Tára Tudományos Tanácsa


Megalakult a Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) legfőbb döntéshozó testülete. A Magyar Tudományos Akadémia elnökének kezdeményezésére létrehozott Tudományos Tanács 2017. március 20-án tartotta alakuló ülését. A testület elnökévé Kamarás Katalint, az MTA rendes tagját, az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont Szilárdtestfizikai és Optikai Intézet kutatóprofesszorát választották.

BővebbenSegédlet a KSH-statisztika kitöltéséhez


A KSH-statisztikához, a „4. A kutató-fejlesztő hely eredményeinek mérésére vonatkozó egyéb adatok” című táblázat kitöltéséhez 2017. március 13-án leszűrtük a BME karainak tudományos közleményekre vonatkozó adatait a Magyar Tudományos Művek Tárából.

Az adatok a kar nevére kattintva elérhetők.


Archívum


Segédlet a KSH-statisztika kitöltéséhez


A KSH (az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 243/2011 (XI.22.) kormányrendelet alapján elrendelt) éves adatgyűjtései keretében a felsőoktatási intézmények egységei a 1072-es OSAP számú „Jelentés a felsőoktatási kutatóhelyek kutatás-fejlesztési adatairól” a költségvetési kutatóhelyek pedig a 1071-es OSAP számú „Jelentés a kutató-fejlesztő intézetek és az egyéb költségvetési kutatóhelyek kutatás-fejlesztési adatairól” szóló 2015-re vonatkozó kérdőív 4. táblázatát kell az MTMT alapján kitöltsék.
Ehhez a KSH-statisztikához készült sablon alapján 2016. 03. 11-én karonként leszűrtük az MTMT-ből a közleményadatokat.

Az adatok a kar nevére kattintva elérhetők.Scopus

Tájékoztatjuk kedves felhasználóinkat, hogy a Scopus adatbázis 2015. július 8-tól újra elérhető az egyetem IP tartományán belül.

A multidiszciplináris bibliográfiai és idézet kereső adatbázis elérése: www.scopus.com.

BME OMIKK
Tájékoztatószolgálati OsztályVáltozás az MTMT-ben az impakt faktor (IF) kezelésére vonatkozóan

Tájékoztatjuk olvasóinkat, hogy a Magyar Tudományos Művek Tárában jelentős változás történt az impakt faktor (IF) kezelésére vonatkozóan.

Az MTMT tájékoztatása szerint 2015. június 30-tól az impakt faktor értékek nem jelennek meg az adatbázis egyik felületén sem (adminisztrátori, szerzői oldalak, táblázatok, közleménylisták). Ennek oka, hogy az MTMT országos előfizetése a Journal Citation Reports adatbázisra 2015 júniusában lejárt és meghosszabbítására nincs forrás. (A JCR adja közre évről-évre az IF-es folyóiratok listáját.)

A fenti változásra való tekintettel a BME OMIKK felajánlja, hogy a BME oktatóinak, kutatóinak segítséget nyújt az IF-értékekre vonatkozó információszerzésben az alábbi elérhetőségeken:

  • Tájékoztatási Osztály, tel: 463-1069, vagy
  • MTMT-adminisztrátorok, tel: 463-3542, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szmolyán Mária
szaktájékoztató
MTMT intézményi adminGyakorlati útmutató Open Access közlemények feltöltéséhez és MTMT-n belüli jelöléséhez 

Az Open Access közlemények feltöltéséhez és MTMT-n belüli jelöléséhez készült egy gyakorlati útmutató, amelyen néhány kattintással végig lehet menni a kiválasztott út (kiadói, repozitóriumi és engedélyköteles út) összes lépésén.
Az útmutató elérhető itt mtmt.hu outer hyperlink symbol

Oktatási felület átmenetileg nem elérhető 

Mozilla Firefox böngésző legfrissebb verziójának használata esetén SSL hibára hivatkozva nem nyitható meg az Oktatási felület és az MTMT feladatkezelés. Dolgozunk a hiba elhárításán. Addig is kérjük a kedves felhasználókat, hogy ezen felületek használatához vegyék igénybe valamelyik másik böngészőt (Google Chrome, Internet Explorer). Megértésüket köszönjük.  mtmt.hu 

Körlevél

1/2014. sz. (IX.11.) BME OMIKK Főigazgatói körlevél a BME PA MTMT-be migrálása utáni tanszéki adminisztrátori és szerzői teendőkről.
A körlevelet az alábbi linkről töltheti le pdf formátumban.

Körlevél

A 1/2012. sz. (IX. 4.) BME OMIKK Főigazgatói körlevél a Google Scholarra, valamint a BME PA-ra és a Scopus adatbázisra vonatkozó információkat tartalmaz.
A körlevelet az alábbi linkről töltheti le pdf formátumban.


hírek forrásai: BME OMIKK, www.mtmt.hu outer hyperlink symbol


2017. szeptember 20. szerda

minositett konyvtar logo

Nyitvatartás

Könyvtár
Hétköznap: 8:00-20:00

Elérhetőségek

Levélcím
elerhetosegek mail1111 Bp., Budafoki út 4-6.

1518 Bp., Pf. 91.


Tájékoztatás
elerhetosegek tel+36 1 463-3534, 463-1069

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kölcsönzés
elerhetosegek tel+36 1 463-1790, 463-1152

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Igazgatóság
elerhetosegek mail1111 Bp., Műegyetem rkp. 3.
K. ép. I. em. 90.

elerhetosegek tel+36 1 463-2441

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Széchenyi 2020


inyk logo

Térképek

terkep ko

Fontos linkek

Hirdetések