Budapesti Műszaki És Gazdaságtudományi Egyetem
Országos Műszaki Információs Központ És Könyvtár

BME a Magyar Tudományos Művek Tárában (MTMT)


MTMT       |


Az MTMT elérhetősége: www.mtmt.hu


Kiemelt MTMT hírek

Közlemény

Az MTMT2 kezelőfelületének prezentációja tanszéki adminisztrátoroknak


Az OMIKK-ban 2018. novemberében megtartott tájékoztatókon bemutattuk a megújult MTMT adatbázis szerkezeti átalakulását, újdonságait, és a kezelőfelület gyakorlati alkalmazását.

További útmutatók, segédletek a folyamatosan frissülő MTMT Útmutatók aloldalon.

MTMT intézményi adminisztrátorok
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
Az MTMT új szoftverének indulásáról


2018. november 01-én elindult az MTMT2. Az MTMT központi adminisztrátorok kérése a Tisztelt felhasználóktól, hogy az új rendszer használata során kezdetben kellő megfontoltsággal járjanak el. Az első belépés előtt olvassák el a Rövid útmutatót, s a használathoz vegyék igénybe a szerzőknek szóló részletes útmutatót is.

A tanuláshoz, ismerkedéshez használhatják bátran az MTMT gyakorló felületét.

Amennyiben a régi portált szeretné megtekinteni, azt elérhetik a Felületek menüpont alatt.


A BME MTMT intézményi adminisztrátorainak e-mail címe: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az adatfelvitelre, hivatkozásgyűjtésre, és általában az adattár használatára vonatkozó legfrissebb információk az alábbi oldalról is elérhetők: www.mit.bme.hu/services/pubinfo/.

Az MTMT működtetéséért felelős BME-megbízottak:

A kari/tanszéki adatbázis felelősök részletes listája itt érhető el.

 MTMT operatív feladatok ellátásáért és kapcsolatért felelős személy:
 

Marton József Főigazgató (BME OMIKK)

 Az MTMT testületeiben részt vesz:
Tudományos Tanács Czigány Tibor

az MTA levelező tagja, az MTA Műszaki Tudományok Osztálya képviseletében
Jobbágy Ákos az MTA doktora, a Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság képviseletében
Információ-Technológiai (IT) szakbizottság Marton József Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 A BME intézményi MTMT adminisztrátora:
Szabóné Szmolyán Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1-463-3542
Újváry Angelika Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36 1-463-3542
 
MTMT kapcsolattartók:
Balázs András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36-1 411-6100 (636-os mellék); 06-70-411-0577
Vasvári Lilian Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. +36-1 411-6330; 06-70-411-0575

Kari/tanszéki adminisztrátorok       |

Kari/tanszéki publikációs felelősök


Teendők, információk tanszéki adminisztrátorok számára
Összefoglaló információs oldal

Kérjük, ha adatot kíván módosítani, írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Építészmérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
ÉPK Építészmérnöki Kar Várkonyi Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-21
Építéstechnológia és Építésmenedzsment Tanszék Oláh-Papp Szilvia Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-64
Vidovszky István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
37-25
Építészeti Geometria és Informatika Tanszék Kőnigné Tóth Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-68
Pék Johanna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
55-43
Építészettörténeti és Műemléki Tanszék Zorán Vukoszávlyev Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-30
Zorán Vukoszávlyev Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-30
Épületenergetikai és Épületgépészeti Tanszék Filetóth Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-44
Filetóth Levente Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-44
Épületszerkezettan Tanszék Bakonyi Dániel Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-82
Bakonyi Dániel Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-82
Ipari és Mezőgazdasági Épülettervezési Tanszék Helfrich Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-28
Helfrich Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-28
Középülettervezési Tanszék Karácsony Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-60
Klobusovszki Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-60 
Lakóépülettervezési Tanszék Kirschner Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-12
Kirschner Csilla Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-12
Rajzi és Formaismereti Tanszék Portschy Szabolcs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-48
Szilárdságtani és Tartószerkezeti Tanszék Béldi Anna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-17
Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Urbanisztika Tanszék Wettstein Domonkos

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-19

Wettstein Domonkos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
13-19
Csonka Pál Doktori Iskola Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Sipos András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-16
Építőművészeti Doktori Iskola Karner Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-32
 

Építőmérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
ÉMK Építőmérnöki Kar Krámer Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-78
Általános és Felsőgeodézia Tanszék Deák Ottó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
43-43
Építőanyagok és Magasépítés Tanszék Fenyvesi Olivér Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-54
Dudás Annamária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
23-73
Fotogrammetria és Térinformatika Tanszék Molnár Bence Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-43
Geotechnika és Mérnökgeológia Tanszék Takács Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
30-07
Huszák Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
30-07
Hidak és Szerkezetek Tanszék Budaházy Viktor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-60
Tartószerkezetek Mechanikája Tanszék Németh Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
40-39
Út és Vasútépítési Tanszék Vinkó Ákos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-58
Vízépítési és Vízgazdálkodási Tanszék Torma Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
14-95
Vízi Közmű és Környezetmérnöki Tanszék Varga Laura Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
37-12
Varga Laura Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
37-12
Vásárhelyi Pál DI Németh Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-39
 

Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar

Röv.
Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) elérhetőség
GTK Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Verebics Ilka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Láng Benedek Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
11-82
KGT Közgazdaságtan Tanszék Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
Bánhidi Zoltán Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
11-85
KÖRNYGAZD Környezetgazdaságtan Tanszék Csigéné Nagypál Noémi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-29
Csigéné Nagypál Noémi Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-29
MVT Menedzsment és Vállalatgazdaságtan Tanszék Árva Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-92
Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
PT Pénzügyek Tanszék Ormos Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-20
Ormos Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
42-20
ÜJT Üzleti Jog Tanszék Pázmándi Kinga Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 16-13 Pázmándi Kinga Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-13
FILOZÓFIA Filozófia és Tudománytörténet Tanszék Jász Borbála Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
10-33
Héder Mihály > Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-87
SZOC Szociológia és Kommunikáció Tanszék Brózik Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-82
Brózik Péter Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-82
ERG Ergonómia és Pszichológia Tanszék Hercegfi Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-68
Hercegfi Károly Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-68
MPT Műszaki Pedagógia Tanszék Molnár György Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-98
Molnár György Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-98
Gazdálkodás- és Szervezéstudományi Doktori Iskola Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Koltai Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-56
Tudományfilozófia és Tudománytörténet Doktori Iskola Jász Borbála Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-33
Héder Mihály Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-87
INYK IDEGENNYELVI KÖZPONT Kreuz Daniella Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-82 Kreuz Daniella Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-82
 

Gépészmérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
GPK Gépészmérnöki Kar Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
ATT Anyagtudomány és Technológia Tanszék Berecz Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-49
Berecz Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-49
ÁT

Áramlástan Tanszék Bak Bendegúz Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Bak Bendegúz Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
EGR

Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
Dr. Fülöp Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-09
ÉPGET Épületgépészeti és Gépészeti Eljárástechnika Tanszék Goda Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
31-70
Goda Róbert Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 31-70
GT3 Gép- és Terméktervezés Tanszék Csobán Attila Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
52-47
Goda Tibor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 13-71
GTT Gyártástudomány és -technológia Tanszék Bíró István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-40
Bíró István Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-40
HDR Hidrodinamikai Rendszerek Tanszék Varga Roxána

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-97
Varga Roxána Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-97
MOGI

Mechatronika, Optika és Gépészeti Informatika Tanszék Vő Ibolya Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-02
Antal Ákos

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-12
MM Műszaki Mechanika Tanszék Insperger Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-17
Insperger Tamás

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-17
PT Polimertechnika Tanszék Dr. Tábi Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15-18
Dr. Tábi Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15-18
 

Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség

KJK
Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Jakab Tímea Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-51
Dr. Török Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-37
Varga Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-36

LOGISZTIKA
Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék Lénárt Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-50
Lénárt Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
57-50
GJT Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék Pintér Krisztián Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-28
Dr. Markovits Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-89
Katona Géza Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-38
JHT Járműelemek és Jármű-szerkezetanalízis Tanszék Vörös Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-29
Lovas László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
58-17
 
KJIT
Közlekedés- és Járműirányítási Tanszék Aradi Szilárd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-44
Péter Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-13
KUKG Közlekedésüzemi és Közlekedésgazdasági Tanszék Kózel Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-81
Dr. Török Ádám Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
10-37
 
VRHT
Vasúti Járművek, Repülőgépek és Hajók Tanszék Frics Veronika Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-22
Nagy András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-16
 

Keresztúriné Balogh Katalin Klára Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
17-54
Dr. Tulipánt Gergely Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-39
 

Természettudományi Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
TTK Természettudományi Kar Vida Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-19
Károlyi György dékánhelyettes Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15-49 (37-43)
MI Matematika Intézet Csizmadia Ákos Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
58-24
Algebra Tanszék
Analízis Tanszék
Differenciálegyenletek Tanszék
Geometria Tanszék Simon Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 26-45
Sztochasztika Tanszék
FI Fizikai Intézet Tátrainé Szekeres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-57
Atomfizika Tanszék Tóth Violetta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
41-93
Sepsi Örs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  
11-38
Elméleti Fizika Tanszék Bánsági Hajnalka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 41-07
Fizika Tanszék Tátrainé Szekeres Erzsébet Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-57
NTI Nukleáris Technika Intézet Szabó Vera Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
16-33
- -
Atomenergetika Tanszék
Nukleáris Technika Tanszék
Kognitív Tudományi Tanszék Müller Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Müller Csaba Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Matematika és Számítástudományok DI Varjú Tamás Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
25-09
Fizikai Tudományok DI - -
Pszichológia DI - - - -
 

Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar

Röv. Tanszék, intézet, kar, iskola Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
VBK Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
ABÉT Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék Németh Hajnalka Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-55
Kormosné Dr. Bugyi Zsuzsanna Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
38-65
FKAT Fizikai Kémia és Anyagtudományi Tanszék Szilágyi András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
35-18
Kállay-Menyhárd Alfréd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-77
KKFT Kémiai és Környezeti Folyamatmérnöki Tanszék Ugró Gergely Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
22-02
Kózelné Székely Edit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
30-96
SZKTT Szerves Kémia és Technológia Tanszék Pálovics Emese Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21-01
Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
SZAKT Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék Szűcs Judit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
40-56
Csonka Gábor Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-81
 

Oláh György DI - - Poppe László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
32-99
 

Villamosmérnöki és Informatikai Kar


Röv.
Tanszék, intézet, kar Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin

Elérhetőség

Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató)

Elérhetőség

VIK Villamosmérnöki és
Informatikai Kar
Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20-26
Megyeri Zsuzsa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-71
AUT Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék Dunaev Dmitriy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
39-71
Lengyel László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
34-91
EET Elektronikus Eszközök Tanszéke Poppe András Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
27-21
Végh Gerzson Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
29-92
ETT Elektronikai Technológia Tanszék Berényi Richárd Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21-05
Jakab László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
21-23
HIT Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20-26
Telek Miklós Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20-84
IIT Irányítástechnika és Informatika Tanszék Megyeri Zsuzsa Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-71
Csébfalvi Balázs Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
18-88
MIT Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék Pataki Dóra Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
26-74
SZIT Számítástudományi és Információelméleti Tanszék Szeszlér Dávid Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
31-62
Katona Gyula Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
25-87
HVT Szélessávú Hírközlés és Villamosságtan Tanszék Benis Anikó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
15-59
Kollár Zsolt Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
56-25
TMIT Távközlési és Médiainformatikai Tanszék Koroknai Istvánné Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
20-26
Halász Edit Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
24-04
VET Villamos Energetika Tanszék Számel László Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
36-04
 

Egyetemi Habilitációs Bizottság és Doktori Tanács

Tanács Könyvtárosi (szerkesztési) jogosult: admin Elérhetőség Tanszéki/kari publikációs felelős (oktató) Elérhetőség
EHBDT Benkó Rita Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
12-13
ODT Vida Mária Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
19-192018. december 10.

Hírek       |

MTMT hírek

Közlemény


Az MTMT2 kezelőfelületének prezentációja tanszéki adminisztrátoroknak


Az OMIKK-ban 2018. novemberében megtartott tájékoztatókon bemutattuk a megújult MTMT adatbázis szerkezeti átalakulását, újdonságait, és a kezelőfelület gyakorlati alkalmazását.

További útmutatók, segédletek a folyamatosan frissülő MTMT Útmutatók aloldalon.

MTMT intézményi adminisztrátorok
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Az MTMT új szoftverének indulásáról


2018. november 01-én elindult az MTMT2. Az MTMT központi adminisztrátorok kérése a Tisztelt felhasználóktól, hogy az új rendszer használata során kezdetben kellő megfontoltsággal járjanak el. Az első belépés előtt olvassák el a Rövid útmutatót, s a használathoz vegyék igénybe a szerzőknek szóló részletes útmutatót is.

A tanuláshoz, ismerkedéshez használhatják bátran az MTMT gyakorló felületét.

Amennyiben a régi portált szeretné megtekinteni, azt elérhetik a Felületek menüpont alatt.
Megkezdte munkáját a Magyar Tudományos Művek Tára Tudományos Tanácsa


Megalakult a Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) legfőbb döntéshozó testülete. A Magyar Tudományos Akadémia elnökének kezdeményezésére létrehozott Tudományos Tanács 2017. március 20-án tartotta alakuló ülését. A testület elnökévé Kamarás Katalint, az MTA rendes tagját, az MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont Szilárdtestfizikai és Optikai Intézet kutatóprofesszorát választották.

Bővebben
Archívum


Közlemény

Az MTMT új szoftverére való átállás elvégzésére az MTMT Koordinációs Testület a 2017 november 1-től 30-ig terjedő időszakot jelölte ki. Amennyiben az átállásra sor kerül, az MTMT jelenlegi rendszere legkorábban november 1-én kerül "befagyasztásra", és egy működő adatbázisnak (akár a visszakapcsolt korábbi, akár az új MTMT-nek) legkésőbb november 30-án el kell indulnia. Legfeljebb 3 hét hosszúságú lehet az az időszak, amikor nem lehet adatot rögzíteni az adatbázisban. Az átállásra csak abban az esetben kerül sor, ha az új szoftver tesztelése sikerrel zárul, és a tesztelésben résztvevő adminisztrátorok az átállás elindítását javasolják. Amennyiben 2017 novemberében az átállást nem sikerül megvalósítani, arra későbbi időpontban - valószínűsíthetően 2018 nyarán - kerülhet sor.

Segédlet a 2017-es KSH-statisztika kitöltéséhez


A KSH éves adatgyűjtései keretében a felsőoktatási intézmények költségvetési kutatóhelyei a 1071-es OSAP számú „Jelentés a kutató-fejlesztő Intézetek és egyéb költségvetési kutatóhelyek kutatási, fejlesztési adatairól” szóló 2017-re vonatkozó kérdőív „4. A kutató-fejlesztő hely eredményeinek mérésére vonatkozó egyéb adatok" című táblázat kitöltéséhez 2018. 03. 12-én leszűrtük a BME karainak tudományos közleményekre vonatkozó adatait a Magyar Tudományos Művek Tárából.

Az adatok a kar nevére kattintva elérhetők.Segédlet a 2016-os KSH-statisztika kitöltéséhez


A KSH-statisztikához, a „4. A kutató-fejlesztő hely eredményeinek mérésére vonatkozó egyéb adatok” című táblázat kitöltéséhez 2017. március 13-án leszűrtük a BME karainak tudományos közleményekre vonatkozó adatait a Magyar Tudományos Művek Tárából.

Az adatok a kar nevére kattintva elérhetők.Segédlet a 2015-ös KSH-statisztika kitöltéséhez


A KSH (az Országos Statisztikai Adatgyűjtési Program 243/2011 (XI.22.) kormányrendelet alapján elrendelt) éves adatgyűjtései keretében a felsőoktatási intézmények egységei a 1072-es OSAP számú „Jelentés a felsőoktatási kutatóhelyek kutatás-fejlesztési adatairól” a költségvetési kutatóhelyek pedig a 1071-es OSAP számú „Jelentés a kutató-fejlesztő intézetek és az egyéb költségvetési kutatóhelyek kutatás-fejlesztési adatairól” szóló 2015-re vonatkozó kérdőív 4. táblázatát kell az MTMT alapján kitöltsék.
Ehhez a KSH-statisztikához készült sablon alapján 2016. 03. 11-én karonként leszűrtük az MTMT-ből a közleményadatokat.

Az adatok a kar nevére kattintva elérhetők.Scopus

Tájékoztatjuk kedves felhasználóinkat, hogy a Scopus adatbázis 2015. július 8-tól újra elérhető az egyetem IP tartományán belül.

A multidiszciplináris bibliográfiai és idézet kereső adatbázis elérése: www.scopus.com.

BME OMIKK
Tájékoztatószolgálati OsztályVáltozás az MTMT-ben az impakt faktor (IF) kezelésére vonatkozóanGyakorlati útmutató Open Access közlemények feltöltéséhez és MTMT-n belüli jelöléséhez 

Az Open Access közlemények feltöltéséhez és MTMT-n belüli jelöléséhez készült egy gyakorlati útmutató, amelyen néhány kattintással végig lehet menni a kiválasztott út (kiadói, repozitóriumi és engedélyköteles út) összes lépésén.
Az útmutató elérhető itt mtmt.hu outer hyperlink symbol

Oktatási felület átmenetileg nem elérhető 

Mozilla Firefox böngésző legfrissebb verziójának használata esetén SSL hibára hivatkozva nem nyitható meg az Oktatási felület és az MTMT feladatkezelés. Dolgozunk a hiba elhárításán. Addig is kérjük a kedves felhasználókat, hogy ezen felületek használatához vegyék igénybe valamelyik másik böngészőt (Google Chrome, Internet Explorer). Megértésüket köszönjük.  mtmt.hu 

Körlevél

1/2014. sz. (IX.11.) BME OMIKK Főigazgatói körlevél a BME PA MTMT-be migrálása utáni tanszéki adminisztrátori és szerzői teendőkről.
A körlevelet az alábbi linkről töltheti le pdf formátumban. 

Körlevél

A 1/2012. sz. (IX. 4.) BME OMIKK Főigazgatói körlevél a Google Scholarra, valamint a BME PA-ra és a Scopus adatbázisra vonatkozó információkat tartalmaz.
A körlevelet az alábbi linkről töltheti le pdf formátumban.


hírek forrásai: BME OMIKK, www.mtmt.hu outer hyperlink symbol
2019. január 19. szombat

minositett konyvtar logo

Nyitvatartás

Könyvtár

Hétköznap: 8:00-20:00

Nyitvatartás
2018. december 10.-2019. január 25.

Elérhetőségek

Levélcím
elerhetosegek mail1111 Bp., Budafoki út 4-6.

1518 Bp., Pf. 91.


Tájékoztatás
elerhetosegek tel+36 1 463-3534, 463-1069

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Kölcsönzés
elerhetosegek tel+36 1 463-1790, 463-1152

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Igazgatóság
elerhetosegek mail1111 Bp., Műegyetem rkp. 3.
K. ép. I. em. 90.

elerhetosegek tel+36 1 463-2441

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Széchenyi 2020


inyk logo

Térképek

terkep ko

Fontos linkek

Hirdetések