Ugrás a tartalomra
Utoljára frissítve: 2021. 03. 03.

A Magyar Tudományos Művek Tára (MTMT) a nemzeti tudományos bibliográfiai adatbázis, melynek célja a hazai tudományos kutatás hiteles nyilvántartása és bemutatása. A BME oktatók-kutatók rögzített adatainak karbantartását könyvtárunk munkatársai látják el.

Aktuális információk

A Bolyai pályázat támogatásához az MTMT központi adminisztráció készített egy felületet, melyet a szerzők közvetlenül is elérhetnek ide kattintva (vagy a Bolyai pályázat menüpont alatt).

Amennyiben a szerző kattint a fenti linkre, úgy azonnal megkapja a táblázat kitöltéséhez szükséges adatokat.
Az adminisztrátoroknak is lehetőségük van a pályázathoz szükséges adatok lekérdezéséhez, ez esetben nekik kell kiválasztani a szerzőt.

Az MTMT központ munkatársai a pályázóknak készítettek egy útmutatót is a Bolyai pályázat MTMT-t érintő adatainak megadásához.Tájékoztató a KSH éves adatgyűjtés keretében a "4. A kutató-fejlesztő hely eredményeinek mérésére vonatkozó egyéb adatok" táblázat kitöltéséhez az MTMT-adatok alapján.Elkészült az MTMT 2.2.17 verziója. Az új verzió két jelentős változása az ORCID azonosító megerősítése, és az idézések és említések kezelésének megváltozása a 2.2.17 verziótól., illetve módosult a szerzői útmutató (1.2.2. verzió) is.

 

Az MTMT regisztrációval és feltöltéssel kapcsolatos szerzői útmutató itt érhető el. 

További dokumentumok és felhasználói segédletek

 

A BME intézményi adminisztrátorai

Andódy Katalin
telefonszám: +36 1-463-3489

Balla Enikő
telefonszám: +36 1-463-3542

e-mail: konyvtar.publikacio@bme.hu

 

BME intézményi koordinátor

Marton József Ernő főigazgató (BME OMIKK)

MTMT operatív feladatok ellátása, kapcsolattartás

Információ-Technológiai (IT) szakbizottság

 

Kari/tanszéki MTMT-adminisztrátorok listája