Ugrás a tartalomra
2020. 03. 12.

A március 17-én hatályba lépett 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet 5.§ (ca) pontja alapján a BME OMIKK szervezeti keretében működő Levéltár szolgáltatási rendje alábbiak szerint módosult.

 

A BME Levéltár 2020. március 12-től visszavonásig szünetelteti a kutatószolgálatot.

Online is elérhető állományaink itt találhatók: https://www.omikk.bme.hu/leveltar/kutatas/e-kutatas


A személyes ügyfélfogadásra (jellemzően jogviszony-igazolások és másolatok kiadása) 2020. március 17-től visszavonásig nincs lehetőség. Minden, az ügyfélszolgálat keretében kért információ vagy igazolás esetében csak telefonos, e-mailes és/vagy postai továbbítást tudunk teljesíteni.


Az egyetemi szervezeti egységek számára biztosított szolgáltatásaink közül a halaszthatatlan ügyekkel kapcsolatos feladatok (szolgálati idő és végzettség igazolásokhoz stb. adat- és dokumentumszolgáltatás) ellátása folyamatos.

Az iratkezeléshez kapcsolódó feladataink közül a selejtezési jegyzőkönyvek jóváhagyását elvégezzük, amennyiben nem igényel személyes kontaktussal járó egyeztetést vagy ellenőrzést. Az iratátvételeket azonban előre nem látható ideig felfüggesztjük.  


A koronavírus kapcsán kialakult veszélyhelyzethez kapcsolódó, a BME által kiadott aktuális rendelkezések az egyetem honlapján olvashatók.