Ugrás a tartalomra
2021. 03. 08.

A kormány március 8-től életbe lépő, a koronavírus járvánnyal összefüggő korlátozásaival, illetve az egyetemi munkavégzési eljárásrenddel összhangban a Levéltár 2021. március 8-tól szünetelteti személyes szolgáltatásait és ügyeleti rendben működik.

 

A kutatószolgálat zárva tart, kéréseiket e-mailben fogadjuk. Online is kutatható állományaink innen érhetők el: https://www.omikk.bme.hu/leveltar/kutatas/e-kutatas

A személyes ügyfélfogadásra nincs lehetőség. Minden, az ügyfélszolgálat keretében kért információ vagy igazolás esetében csak telefonos, e-mailes és/vagy postai továbbítást tudunk teljesíteni.

Az egyetemi szervezeti egységek számára biztosított szolgáltatásaink közül a halaszthatatlan ügyekkel kapcsolatos feladatok (szolgálati idő és végzettség igazolásokhoz stb. információ- és dokumentumszolgáltatás) ellátása ügyeleti rendben, folyamatosan zajlik.

Az iratkezeléshez kapcsolódó feladataink közül a selejtezési jegyzőkönyvek jóváhagyását elvégezzük, amennyiben nem igényel személyes kontaktussal járó egyeztetést vagy ellenőrzést. Az iratátvételeket azonban ideiglenesen felfüggesztjük.  

A koronavírus kapcsán kialakult veszélyhelyzethez kapcsolódó, a BME által kiadott aktuális rendelkezések az egyetem honlapján olvashatók.