Ugrás a tartalomra
2020. 11. 11.

A levéltári kutató- és ügyfélszolgálat a járványügyi helyzethez igazodó használati rendben tart nyitva és érhető el.

 

A 2020. november 10-i kormányrendelet értelmében Levéltárunk nem zár be. Kutatóinkat, ügyfeleinket hétfő, kedd és csütörtöki napokon 9-16 óra között továbbra is fogadjuk.

FRISSÍTÉS!! 2020. november 17-től a Levéltárba történő bejutás - a digitális oktatási rendhez igazodó nyitvatartás miatt - az alábbiak szerint lehetséges:  csak a központi épület főbejáratán keresztül!

 

Ügyfélszolgálati ügyekben: lehetőség szerint továbbra is a telefonos és online ügyintézést javasoljuk, amennyiben azt jogszabály megengedi. 

Kutatási ügyekben: 

  • kizárólag előzetes bejelentkezés és annak visszaigazolása esetén tudunk kutatókat fogadni
  • a kutatás a 9-12 óra és 13-16 óra közötti idősávokban biztosított
  • a kutatószobában egyszerre csak egy kutató tartózkodhat az előírt biztonsági szabályok betarthatósága miatt
  • kérjük, hogy amennyiben lehetséges, magáncélú kutatását halassza a korlátozások feloldása utáni időszakra, hogy a kapacitáskorlátozások miatt a munkájuk végzéséhez, tanulmányaik befejezéséhez kutatást végzők teljesíteni tudják kötelezettségeiket

Érdeklődés, bejelentkezés az alábbi elérhetőségeinken lehetséges: https://www.omikk.bme.hu/leveltar/kapcsolat/elerhetosegek

 

Az alábbi óvintézkedések betartása kötelező:

  • az orrot és szájat egyaránt eltakaró saját maszk viselése a kutatás, ügyintézés teljes időtartama alatt
  • 1,5 méteres távolságtartás
  • a Levéltárba érkezéskor kézfertőtlenítés, amelyhez fertőtlenítőszert biztosítunk
  • kizárólag saját íróeszköz használata

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy az Egyetem meghatározott belépési pontjain testhőmérséklet mérése történik. Az Egyetem teljes területén kötelező a maszk viselése!

A Levéltár közös szervezetben működik az egyetemi könyvtárral, felhívjuk figyelmüket, hogy a vonatkozó kormányrendelet értelmében a könyvtár 2020. november 11-től visszavonásig zárva tart. További információk a könyvtárhasználatról itt érhetők el.