Ugrás a tartalomra
2019. 03. 26.

Előadások témái: ResearcherID átkerül a Publonsra, Hol publikáljak? Az impaktfaktor megértése, Emerging Sources Citation Index és Citation Connection a Web of Scienceben

ResearcherID átkerül a Publonsra

Szeretné egyszerűbben felmutatni, milyen hatással van a tudományterületére? Győződjön meg róla, hogyan gyűjtheti össze egy helyre a tudományos publikációkat, az idézeteket, az elbírálásokat és a szerkesztői munkát, elősegítve ezzel a kutatásra gyakorolt hatásának láthatóvá tételét.

Előadás időpontja: 2019. április 2. - 9:00

Regisztráció

Hol publikáljak? Az impaktfaktor megértése.

Szeretné javítani a publikálási stratégiáját megbízható adatokkal a folyóiratokról? Ismerje meg, hogyan használjuk a legfrissebb Journal Citation reports funkciókat, a Journal Impact Factor és egyéb metrikák megértéséhez a természettudományok és társadalomtudományok területén megtalálható többezer folyóiratra.

Előadás időpontja: Szerda, 2019. április 3. - 9.00

Regisztráció

Emerging Sources Citation Index és Citation Connection a Web of Scienceben

Mit jelent az Emerging Sources Citation Index és miben különbözik a Citation Connectiontől? Megtudhatják, milyen forrásokat tartalmaz a Web of Science platform és hogyan segítik ezek a források a tudományos irodalom feltérképezését az egyes témákban.

Előadás időpontja: Szerda, 2019. április 10. - 9.00

Regisztráció