Ugrás a tartalomra
Utoljára frissítve: 2024. 02. 06.

Szakdolgozat/Diploma gyorsított kötészete:

A hagyományos könyvkötészeti munkák mellett vállaljuk szakdolgozatok/diplomák szakszerű és gyors bekötését is, az alábbi határidőkkel és díjakkal:

 • Diplomakötés (1 hetes) – 3.500 Ft
 • Diplomakötés (72 órás) – 4.000 Ft
 • Diplomakötés (24 órás) – 5.500 Ft

Megrendeléskor kérjük, vegyék figyelembe hétvégi zárvatartásunkat!

(Pl.: 24 órás megrendelés esetén, a pénteken 14 órakor leadott anyag hétfőn 14 órától vehető át)

Diplomakötési szolgáltatásunkat elektronikusan és személyesen is igénybe tudják venni:

A szakdolgozatok/diplomák leadásának lehetőségei:

 1. Elektronikusan, űrlapon keresztül -ez esetben a nyomdakész verziót PDF formátumban kérjük feltölteni -, a tördelés esetleges hibájáért nem tudunk felelősséget vállalni.

  Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy elektronikus feltöltés esetén nyomtatási költséget számolunk fel: 500 Ft alapdíj + 50 Ft/oldal, színes oldalak nyomtatása esetén 150 Ft/oldal!
   
 2. Személyesen, kinyomtatva, a Könyvtár épületében (1111 Budapest Budafoki út 4-6.), a központi kölcsönzési pultban leadva.

  (Figyelmükbe ajánljuk önkiszolgáló nyomtatási szolgáltatásunkat, melynek nyomtatási költségeit megtalálja a díjtételek alatt.)

Fontos tudnivalók!
A gyorskötéshez használt táblaborító gerinc vastagsága miatt, az olvashatóság, és az esztétikus végeredmény érdekében kérjük, hogy mind az elektronikusan beküldött példánynál, mind a személyesen leadottnál, a margók beállítása az alábbi legyen: jobb oldali 2,5 cm, bal oldali 3,5 cm.

A kötészet egyéb díjtételei és a fizetéshez kapcsolódó információk a díjtételeknél olvashatók.