Ugrás a tartalomra
2019. 04. 24.

Teljes szövegű elérés a CAS adatbázisához 2019. április 29-től május 11-ig a BME IP címekről.

A regisztrált Scifinder felhasználók a belépési adataikkal használhatják a Methods Now Analysist.

A tudományos kutatásnak része a laboratóriumban alkalmazott kísérleti és analitikai technikák tervezése, részletes leírása. A Methods Now Analysis adatbázis használatával könnyebb ezen módszerek és protokollok megtalálása a szakirodalomban.

Az adatbázis egyedüli módon gyűjti össze, teszi kereshetővé és összehasonlíthatóvá a fellelhető vizsgálati módszereket az analitikai kémia területein, pl. gyógyszerészet, a HPLC, az élelmiszer-analízis, a természetes termék izolációs elemzése és a vízelemzés. Az eljárások lépésekre bontva követhetők és saját kísérletekbe is beépíthetők.

A MethodsNow önálló alkalmazásként, valamint a SciFinder rendszerrel integrálva egyszerűvé teszi a legrangosabb folyóiratokban és szabadalmakban megjelenő analitikai módszerek keresését, összehasonlítását és megismerését. Oktató videó elérhető.

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, amennyiben szisztematikus, vagy nagyszámú egyidejű letöltést végeznek, a szolgáltató letiltja a hozzáférést az adott IP címről, vagy a teljes egyetemi tartományból.
Scifinder regisztráció lépései.