Ugrás a tartalomra
2019. 06. 26.

Teljes szövegű elérés az Inspec és a SciTech Premium Collection adatbázisokhoz és az e-könyvekhez július 21-ig a BME IP címekről.

A próbaidőszak alatt elérhető ProQuest gyűjtemények:

  • Inspec® : A 16 millió tételt tartalmazó mérnöktudományi, fizikai és számítástudományi adatbázis az Institution of Engineering and Technology’s (IET) és a ProQuest platform együttműködésében valósult meg.
  • SciTech Premium Collection: természettudományi és műszaki adatbázisok gyűjteménye, mely bibliográfiai adatokat (Metadex, ANTE, ASFA, Agricola, Toxline, stb) és teljes szövegű tartalmakat tartalmaz az anyagtudomány, mérnöki tudományok, földtudomány, környezettudomány, víztudomány, biológia és számítástechnika területén.

Az Academic Complete e-könyv gyűjtemény: az 153 ezer e-könyv multidiszciplináris témakörei lefedik többek között a műszaki, természettudományos, gazdasági, társadalomtudományi, jog, pedagógia, orvostudomány, irodalom és nyelv, területeit.

Felhasználási segédlet

Felhívjuk felhasználóink figyelmét, amennyiben szisztematikus, vagy nagyszámú egyidejű letöltést végeznek, a szolgáltató letiltja a hozzáférést az adott IP címről, vagy a teljes egyetemi tartományból.