Ugrás a tartalomra
2023. 09. 26.

Érdekes és hasznos webináriumokkal, élő beszélgetésekkel, és kérdezz-felelek találkozókkal készül az Elsevier kiadó a fiatal kutatók számára.

Az Elsevier kiadó magyar és angol nyelvű webinárium sorozatot hirdet októbertől decemberig, melyek átlagosan egy órán át tartanak és amikről a felvételt regisztráció után vissza is lehet nézni.


Irodalomkeresés egyszerű módszerekkel
2023. október 3. 11:30
Hogyan találjuk meg a megfelelő szakirodalmat játszi könnyedséggel? Tippek és ötletek egy sikeres, gyors, és hatékony szakirodalom kereséshez. Útmutató kezdő kutatóknak, hallgatóknak.
Regisztráció >>
 

Stay updated: Recent changes in Scopus, SciVal and other RI solution
2023. október 17. 10:00
Stay at the forefront of research excellence with our supportive webinar, ""Stay Updated: Recent Changes in Scopus, SciVal, and Other RI Solutions."" In the rapidly evolving landscape of research intelligence, it's crucial to remain informed about the latest enhancements in tools like Scopus and SciVal.
Regisztráció >>


Hatékony és könnyű irodalomkeresés a ScienceDirect-en
2023. november 14. 11:30
Hogyan találjuk meg a témánkhoz leginkább illő szakirodalmat a ScienceDirect-en? Példákkal, online bemutatóval vesszük át az adatbázis használatának alapjait. Alaptanfolyam újonc kutatóknak, hallgatóknak.
Regisztráció >>
 

Irodalomkeresés és személyreszabás a Scopus-ban
2023. december 12. 11:30 
A Scopus adatbázissal gyorsan találunk szakirodalmat, ellenőrizhetjük a folyóiratok minőségét, és beállíthatjuk, hogy mit és kit követünk. Áttekintő kezdő kutatóknak és egyetemi hallgatóknak.
Regisztráció >>
 

A kiadó teljes webinar kínálata elérhető a Magyarországi Ügyfélközpont oldalán.