Ugrás a tartalomra
2023. 10. 16.

Csatlakozzatok hozzánk és tervezzétek meg a választott hídmodell egy valósághű vagy akár egy varázslatos pillanatát, amit aztán a könyvtár Nagyolvasójában be is rendezhettek.

Keltsd életre Te a csapatoddal a Hídmodell verseny egyik hídját!

 

A pályázat részletei

  • A kihíváshoz 5 különböző hídmodellt biztosítunk, amelyek élőben megtekinthetők a könyvtár Nagyolvasójában.
  • Először is, küldjetek nekünk egy tervet, hogy hogyan képzelitek el az adott híd témáját, környezetét, a járművek, figurák stb. elhelyezését. Vizuális vagy írásos terveket is elfogadunk. A fő szempont az, hogy a tervek jól bemutassák az ötletet. A terveket a konyvtar.rendezveny@bme.hu e-mail címre várjuk.
  • A hidakon kívül az eszközöket saját magatoknak kell biztosítani a terv megvalósításához. Használhattok bármilyen eszközt, amelyet a tervetekhez szükségesnek tartotok, figyelembe véve a makett adottságait.
  • Elsősorban csapatok jelentkezését várjuk. A kreatív csapatmunka bátorít! 😊
  • A beküldött tervetekből a könyvtár Instagram és Facebook közössége választja ki a legjobbat.


Kiállítás

A nyertes csapatok megvalósíthatják a tervüket a valóságban. A berendezett hídmodellek a tavaszi szemeszter végéig megtekinthetőek lesznek a Nagyolvasóban, ahol minden érdeklő megcsodálhatja.

Ne habozzatok, csatlakozzatok a "Keltsd életre a makettet!" kihíváshoz és álmodjátok meg ti először a életre kelt hídmodellek egy pillanatát, amelyek a könyvtár látogatóit is inspirálni fogják!