Ugrás a tartalomra
2024. 04. 26.

A június végéig ingyenesen hozzáférhető négy EBSCO adatbázis: Applied Science & Technology Source Ultimate, Art & Architecture Source, Energy & Power Source és Engineering Source.

A BME IP-címről hozzáférhető adatbázisok kiterjedt tudományos és műszaki tartalommal segíthetik elő a kutatási és tanulmányi munkát.

  • Applied Science & Technology Source Ultimate
    Ez az adatbázis a STEM kutatások zászlóshajója, amely 2,077 aktív, teljes szövegű folyóiratot tartalmaz, számos területen kínál mélyreható betekintést. További információk és hozzáférés itt.
     
  • Art & Architecture Source
    Ez a művészeti kutatások legnagyobb teljes szövegű adatbázisa, amely a szép-, dekoratív-, és iparművészetet, valamint az építészetet és az építészeti tervezést fedi le. További információk és hozzáférés itt.
     
  • Energy & Power Source
    Az energia és erőműipar szakmai tartalmát közvetítő elsődleges adatbázis, amely a legjelentősebb iparági szereplők eredményeit és gyakorlatait is bemutatja. További információk és hozzáférés itt.
     
  • Engineering Source
    Az összes mérnöki diszciplínát átfogó elsődleges adatbázis, amely széles körű mérnöki szakfolyóiratokat, magazinokat és kiadványokat tartalmaz. További információk és hozzáférés itt.

 

Ezek az adatbázisok az EBSCO Discovery Service keresőjében is elérhetők. A tesztelés alatt álló kereső elsősorban az angol nyelvű előfizetett forrásainkban, illetve más, szabadon hozzáférhető tartalmakban keres.