Ugrás a tartalomra
2021. 07. 09.

Július 19-től változik a könyvtár nyitvatartása és a késedelmi díj számítás is.

 

A központi kölcsönzés és közösségi tereink...

 • július 16-ig változatlanul, minden hétköznap 9:00 – 18:00 óráig,
   
 • július 19 és augusztus 19 között nyári nyitvatartás szerint, kizárólag keddenként
  9:00 – 18:00 óráig
  ,  
   
 • augusztus 23 és szeptember 3 között ismét minden hétköznap 9:00 – 18:00 óráig tartanak nyitva.

Olvasótermeink és a ruhatár nyáron továbbra is zárva tartanak. Késedelmi díj a nyári nyitvatartás alatt

A nyári nyitvatartás alatt, azaz 2021. július 19 és augusztus 19 között a lejárt határidejű kölcsönzésekért nem számítunk fel késedelmi díjat. A korábban keletkezett tartozásokat átutalással, illetve Egyetemi hallgatóként a Neptun tanulmányirendszeren keresztül rendezheti.  
 

| Figyelem! A nyitvatartás változásai nem mentesítenek a Könyvtárhasználati szabályzatban meghatározott szabályok betartása alól.


Könyvek visszaadása

A könyvek visszaadására lehetőség van a könyvtár nyitvatartásától függetlenül az Egyetem központi épületében elhelyezett könyvbedobó dobozainkon keresztül is: 

 • a K épület főbejáratánál  
 • a Tankönyvolvasóval szemben  


Könyvtárközi kölcsönzés

Az ügyfélfogadás a könyvtár aktuális nyitvatartási idejében történik. A kérések elsősorban a konyvtar.konyvtarkozi@bme.hu e-mail címen vagy az online könyvtárközi felületen adhatók le. A részletekről kérjük, egyeztessen kollégánkkal.Szolgáltatások otthonról 

A könyvtár számos szolgáltatással továbbra is egész nyáron elérhető: bármikor, bárhonnan hozzáférhető könyvtári szolgáltatásaink Szolgáltatásainkkal kapcsolatos jelzéseivel, kérdéseivel keressen minket elérhetőségeinken.

 

A BME OMIKK szervezetében működő Levéltár szolgáltatási rendjének változásáról a BME Levéltár oldalán találhatók információk.