Ugrás a tartalomra
2023. 06. 05.

Július 17-től augusztus 18-ig a könyvtár csak keddenként tart nyitva. Ebben az időszakban változik a késedelmi díj számítás is.

 

 

Központi kölcsönzés

NOLV, GTO, közösségi terek

TKO

 június 26– július 7-ig

hétköznap
8:00 - 20:00 óráig

9:00 - 20:00 óráig
július 10– július 14-ig

hétköznap
8:00 - 18:00 óráig

zárva
július 17– augusztus 18-ig

kizárólag keddenként
8:00 – 18:00 óráig

zárva
augusztus 21– szeptember 1-ig

hétköznap
8:00 - 18:00 óráig

zárva

 


Késedelmi díj a nyári nyitvatartás alatt

2023. július 17. és augusztus 18. között a lejárt határidejű kölcsönzések késedelmi díja nem halmozódik. A korábban keletkezett tartozásokat a zárvatartás alatt átutalással, nyitvatartási időben készpénzzel, illetve Egyetemi hallgatóként a Neptun tanulmányi rendszeren keresztül rendezheti.  
 

| Figyelem! A nyitvatartás változásai nem mentesítenek a Könyvtárhasználati szabályzatban meghatározott szabályok betartása alól.


Könyvek visszaadása

A könyvek visszaadására lehetőség van a könyvtár nyitvatartásától függetlenül az Egyetem központi épületében elhelyezett könyvbedobó dobozainkon keresztül is: 

  • a K épület főbejáratánál  
  • a Tankönyvolvasóval szemben  


Könyvtárközi kölcsönzés

Az ügyfélfogadás a könyvtár aktuális nyitvatartási idejében történik. A kérések elsősorban a konyvtar.konyvtarkozi@bme.hu e-mail címen vagy az online könyvtárközi felületen adhatók le. A részletekről kérjük, egyeztessen kollégánkkal.Szolgáltatások otthonról 

A könyvtár számos szolgáltatással továbbra is egész nyáron elérhető: bármikor, bárhonnan hozzáférhető könyvtári szolgáltatásaink 


Szolgáltatásainkkal kapcsolatos jelzéseivel, kérdéseivel keressen minket elérhetőségeinken.
 

A BME OMIKK szervezetében működő Levéltár szolgáltatási rendjének változásáról a BME Levéltár oldalán találhatók információk.